Sărbătorile de Crăciun - video

Sărbătoarea Crăciunului ne vorbește despre iubirea lui Dumnezeu față de noi, oamenii, iubire care a mers până acolo încât Fiul, unul-născut al lui Dumnezeu s-a făcut om pentru mântuirea noastră. Pentru a ne apropia mai mult de acest mare mister al credinței noastre, am participat în număr cât mai mare la Sfintele Liturghii care s-au celebrat în parohia noastră, câutând în același timp să ne pregătim sufletește cât mai bine prin Sfânta Spovadă și Sfânta Împărtășanie, și nu în ultimul rând, am primit și în acest an colindătorii, care au venit să ne aducă, cu bucurie în suflet, vestea Nașterii Domnului.

Cuprinși de spiritul minunat al sărbătorilor, un grup de copii din parohie au reprezentat Nașterea Domnului printr-o scenetă de Crăciun, aducându-ne astfel mai aproape de marele eveniment celebrat în aceste zile sfinte.
În ultima zi a anului, am avut bucuria de a primi tinerii, care au avut plăcerea de a adresa o urare întregii comunități, dar și păstorilor acesteia, iar la cumpăna dintre ani ne-am adunat în jurul altarului, pentru a-i mulțumi lui Dumnezeu pentru binefacerile primite și, în același timp, pentru a implora împreună binecuvântarea Sa în Noul An pe care l-am început. După acest moment, ne-am urat unii altora La Mulți și Fericiți Ani, bucurându-ne și de un frumos foc de artificii, în fața bisericii noastre.
Cei care doresc să retrăiască câteva din aceste momente frumoase, au această posibilitate, vizionând materialul de mai jos, material în care am reunit câteva fotografii din toate aceste momente deosebite. Celor care nu dispun de conexiune broadband le recomandăm să descarce acest film pentru a-l viziona ulterior.

Pr. Ștefan Bortă

Categorie: Arhivă
Ian 20, 2011